sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Veeti Vekkuli saapui kotiin pitkän odotuksen jälkeen :)

Hejsan!

Niin kuin otsikko jo paljastaakin, muutti meille eilen pieni prahanrottakoirapoika. Viralliselta nimeltään pentu on Ihanuuden Cassius Clay, mutta tuttavallisemmin Veeti. :) Pentu on kyllä aivan mahtava pieni koiranalku! Tarpeet osaa tehdä tosi hienosti ulos, mutta toki joitakin vahinkoja sattuu. Luonnetta löytyy myös oikein hienosti: Vili-veikan Ikeahiirikin vietiin niin polleasti omaan pesälaatikkoon ikään kuin sotasaaliina. :D Olen kyllä muuten ollut näin alussa todella tarkka lelujen suhteen, ettei tulisi mustasukkaisuusongelmia.

Pikkuisen jännitin Vilin suhtautumista uuteen perheenjäseneen, mutta ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt oikein hyvin. Vili vähän kyllä ihmettelee, että mikäs tuo kirppu oikein on. Tuossa ne kuitenkin nukkuu samalla sohvalla, tosin ei ainakaan vielä aivan kylki kyljessä. :) Toivottavasti niistä tulisi leikkikavereita!

Seuraavaksi kuvia uudesta tulokkaasta ensimmäisenä kokonaisena päivänä omassa kodissa:



Veljekset. :)

Riehumista possun kanssa. :D

Veeti poseeraa. Tuleva linssilude? :D

PrahanPOSSUkoira!

"Minulle oli laitettu jo valmiiksi hieno oma peti, jossa on kaiken muun kivan lisäksi vielä kasvattajantuoksuinen fleecenpala! Tänne minä raahasin kotiin saavuttuani isoveikkani Ikean hiiren "sotasaaliina". Onneksi veli on niin kiva, ettei sitä haitannut yhtään."
Veetiltä löytyy selvästi luonnetta, vaikka ikää tulee huomenna vasta 8 viikkoa. Nyt aletaan ensi viikolla tutustumaan Jyväskylään: muihin ihmisiin, koiriin, bussilla matkustamiseen (autoreissut sujuu oikein hyvin), kaupungin vilinään jne. Ajattelin myös soitella johonkin Jyväskylän vanhainkotiin ja kysyä mahdollisuudesta vierailuun. Veeti sitten tottuisi myös rollaattoreihin sekä vanhoihin ihmisiin. Minä kun olen kaavaillut pennulle kaverikoiratoimintaan osallistumista. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :)

Vilin kanssa ei olla nyt pariin päivään ehditty treenata koiratanssia viime maanantain muuton takia. On ollut aikamoinen homma tavaroiden purkamisessa! Nyt kuitenkin käynnistetään treenit uudestaan, sillä mä menin ja ilmoitin meidät 27.7. koiratanssin möllikisoihin starttiluokkaan! Hui helkkari... Noh, tavoitteet ei ole kovin korkealla: toivon, että Vili tekisi edes muutaman liikkeen. Tilanne kun on varmasti kovin jännä koiralle - ja myös minulle, jonka Vili puolestaan aistii. Meidän ohjelma kestää 1min 15 sek. Sehän olisi virallisiin kisoihin 15 sekuntia liian lyhyt, mutta starttiluokkaan oikein hyvä. :)

Otin myös Vilistä kuvia ensimmäisenä isoveli-päivänä:

Vilin peti on nostettu nojatuolille, johon Vili on aiemminkin saanut mennä ilman lupaa. Sohvalle ja sängyllehän ei ole asiaa ilman lupaa.

Vili ja uusi ankka-apina. :D
Mukavaa heinäkuuta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti